Over your way of life

Het verhaal van (Y)OUR WAY OF LIFE


"Hacking life and learning from each other."


Pieter Loridon - Way Of Life

MISSIE

In deze welvaartsmaatschappij is het normaal dat je 'de weg kwijt bent', dat is volkomen begrijpelijk en dat ligt niet aan jou. Met de cursussen die we op dit platform aanbieden geven we de tools om de juiste mindset en know-how te creëren, want daar begint alles. Mind over body.


Het creëren van YOUR WAY OF LIFE d.m.v. het aanbieden van cursussen die je helpen iedere dag een betere en gezondere versie van jezelf te worden. Met de cursussen leggen we de focus op mind, body and soul. Samen met vooraanstaande coaches bieden we een platform waar we je willen uitdagen om (nog) bewuster en gezonder te worden.
We willen van elkaar leren, elkaar inspireren en elkaar laten groeien. No bullshit, maar de commitment met jezelf aangaan voor een sterke mindset, een gezonder lichaam en een gebalanceerd leven. YOUR WAY OF LIFE.

We’re hacking life together.

DE START

Een bewuste en gezonde levensstijl d.m.v. Intermittent Fasting en de combinatie met de benefits van groene thee/matcha. Hier begint het verhaal van onze WAY OF LIFE. Een life changer voor Pieter Loridon en later ook voor vele anderen. Na zijn sportcarrière vond Pieter geen manier om scherp te blijven, 12 jaar lang 'jojo-de' hij met zijn gewicht. Maar door de WAY OF LIFE viel hij ruim 19 kilo af door zelfs minder te sporten en ontdekte waar het al die tijd misging. Pieter deelde zijn transformatie via social media, vele positieve reacties volgden en zo ontstond het idee om workshops over Intermittent Fasting te geven. Hierin werd de basis van Intermittent Fasting uitgelegd en deelde Pieter zijn know-how over de combinatie van Intermittent Fasting en groene thee. De gouden combinatie.

Velen mensen zijn al gestart met de Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle, ons doel hierbij is om mensen een goede start te laten maken met deze lifestyle door de Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle cursus aan te bieden. Al na enkele weken ontvingen we positieve verhalen van IFM’ers, niet alleen vielen ze erg af in gewicht maar de cravings werden minder en de huid en de kwaliteit van slaap waren aanzienlijk verbeterd. Zo zijn er natuurlijk nog meer positieve bijkomstigheden door deze lifestyle.

Vanuit hier zijn we verder gaan bouwen op een heel sterk fundament, het geloof dat alles vanuit jezelf komt. Vanuit deze overtuiging is YOUR WAY OF LIFE ontstaan, een platform waar we ons zullen focussen op bewustzijn, balans, mindset, gezondheid, beweging en bovenal elkaar helpen en inspireren.

Nothing beats LOVE

 

"Step into YOUR
WAY OF LIFE today and become the best and healthiest version of yourself."

 

Pieter Loridon

Pieter Loridon - Nothing Beats Love
 

BEREIK JOUW PERSOONLIJKE DOELEN MET EEN VAN ONZE CURSUSSEN

Hieronder vind je een selectie van ons cursusaanbod.
Pieter Loridon Way Of Life - Intermittent fasting matchapolitan lifesyle cursus

INTERMITTENT FASTING
MATCHAPOLITAN LIFESTYLE CURSUS

Een uitgebreide cursus over de Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle van Pieter Loridon en Thomas Vyncke. Ze delen hun eigen WAY OF LIFE, leren je alle basics over Intermittent Fasting in combinatie met EGCG, chlorofyl & L-theanine en wat er allemaal in je lichaam gebeurt als je vast.

START DIRECT
Siebe Hannosset / Intermittent Living Cursus

INTERMITTENT LIVING CURSUS

Breng je Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle naar de next level met deze cursus waarbij Intermittent Living Expert Siebe Hannosset je kennis laat maken met de Intermittent Living levensstijl. Wat komt er aan bod? Bioritme, beweging, voeding, ademhaling, kou, warmte, drinken, het belang van routines en het onderbewustzijn.

 

START DIRECT
 

SCHRIJF JE IN!

Ontvang als eerste e-mails over nieuwe (gratis) cursussen, blogs en activiteiten.