CURSUSSEN

AANBEVOLEN CURSUSSEN

Pieter Loridon Way Of Life - Intermittent fasting matchapolitan lifesyle cursus

INTERMITTENT FASTING
MATCHAPOLITAN LIFESTYLE CURSUS

Een uitgebreide cursus over de Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle van Pieter Loridon en Thomas Vyncke. Ze delen hun eigen WAY OF LIFE, leren je alle basics over Intermittent Fasting in combinatie met EGCG, chlorofyl & L-theanine en wat er allemaal in je lichaam gebeurt als je vast.

BEKIJK HET EERSTE FILMPJE GRATIS

START DIRECT - €40,00
Siebe Hannosset / Intermittent Living Cursus

INTERMITTENT LIVING CURSUS

Breng je Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle naar de next level met deze cursus waarbij Intermittent Living Expert Siebe Hannosset je kennis laat maken met de Intermittent Living levensstijl. Wat komt er aan bod? Bioritme, beweging, voeding, ademhaling, kou, warmte, drinken, het belang van routines en het onderbewustzijn.

BEKIJK HET EERSTE FILMPJE GRATIS

START DIRECT - €47,50
Pieter Loridon - Matcha cursus

MATCHA CURSUS

Leer alles wat je moet weten over matcha tijdens deze cursus. Pieter Loridon neemt je mee naar Japan waar de oorsprong van matcha te vinden is, hij vertelt je alles over het groene goud en leert jou de perfecte matcha te whisken.

START DIRECT - GRATIS
 

ONLINE WORKSHOP

Pieter Loridon Way Of Life - Intermittent fasting matchapolitan lifesyle cursus

5-WEEKS PROGRAMMA
'IN SYNERGIE MET JE CYCLUS'

Tijdens het 5-weekse programma start Hormoon Expert Josephine Meyer in de 1e week direct met de bewustwording van je cyclus, waarbij je leert om je cyclus in kaart te brengen, waar de oorzaak ligt van veel hormonale problemen en ontvang je een 4 stappenplan voor hormonale balans.
Na een week vol basiskennis over de vrouwelijke cyclus ga je inzoomen op één specifieke fase. Hierbij gaat Josephine dieper in op wat je het beste kunt doen als het op voeding en workouts aankomt of juist beter kunt laten. Natuurlijk wordt ook het topic Intermittent Fasting besproken en vertelt ze over welke nutritions belangrijk zijn om je hormonen te boosten, hoe het over het algemeen met jouw mental state gesteld is per fase als je hormonaal in balans bent - want ook dit wisselt per fase tijdens je cyclus - van relaties tot het zakelijke aspect.

Met bruikbare tools en tips kun jij direct aan de slag om hormonaal in balans te komen en de verschillende fasen te integreren in jouw cyclus!

- WOMEN ONLY -

START: WOENSDAG 4 SEPTEMBER '24

MELD JE DIRECT AAN - €75,00
 

COMBI DEALS CURSUSSEN

Pieter Loridon Way Of Life - Intermittent fasting matchapolitan lifesyle cursus

INTERMITTENT FASTING
MATCHAPOLITAN LIFESTYLE + MATCHA CURSUS

Ben jij benieuwd hoe Pieter Loridon 20 kilo gewicht verloor en weer controle kreeg over zijn gezondheid? Hij neemt jullie tijdens deze 2 cursussen mee in zijn WAY OF LIFE. 
Pieter Loridon leert je alle basic over Intermittent Fasting, hij vertelt uitgebreid waarom de IFML lifestyle een life changer is én daar komt de Matcha Cursus dan om de hoek kijken.

Met deze combi deal krijg je in totaal 27 - life changing - afleveringen. Je leert in één keer alles over dé levensstijl van Pieter Loridon waarmee hij terug de beste, gezondste en scherpste versie van zichzelf is geworden!

 

START DIRECT - €45,00
Siebe Hannosset / Intermittent Living Cursus

INTERMITTENT LIVING MATCHAPOLITAN LIFESTYLE + INTERMITTENT LIVING CURSUS

Wil jij de Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle én Intermittent Living gaan implementeren in je leven? Deze 2 cursussen geven je alle handvatten om te starten met een gezonde levensstijl, om zo de beste versie van jezelf te worden.

Met deze combi deal krijg je in totaal 34 enorm leerrijke afleveringen over de weg naar een gezond leven op alle vlakken. Pieter Loridon en Intermittent Living Expert Siebe Hannosset delen met veel enthousiasme hun kennis en know-how.

 

START DIRECT - €82,50
 

GRATIS CURSUSSEN

Tom Pietermaat - Angstaanvallen

ANGSTAANVALLEN CURSUS

Profvoetballer Tom Pietermaat deelt zijn ervaringen over angstaanvallen. Hij laat je kennismaken met 'het aapje', wat angstaanvallen precies zijn en hij geeft je handvatten om stappen te maken naar een leven zonder angst- en paniekaanvallen.

START DIRECT (GRATIS)
Eline Flux - Alles over Ayurveda cursus

AYURVEDA CURSUS

Onze Ayurveda specialist Eline Flux vertelt alles over deze traditionele geneeswijze, wat dosha's zijn en welke dosha bij jou past. Ook is er ieder seizoen een video over de lente, zomer, herfst of winter welke je kunt bekijken, waarbij Eline vertelt hoe je in balans blijft gedurende deze periode.

START DIRECT (GRATIS)
 

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Way Of Life - Instagram post
Way Of Life - Instagram post
Way Of Life - Instagram post
GA NAAR INSTAGRAM