CURSUSSEN

AANBEVOLEN CURSUSSEN

Pieter Loridon Way Of Life - Intermittent fasting matchapolitan lifesyle cursus

INTERMITTENT FASTING
MATCHAPOLITAN LIFESTYLE CURSUS

Een uitgebreide cursus over de Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle van Pieter Loridon en Thomas Vyncke. Ze delen hun eigen WAY OF LIFE, leren je alle basics over Intermittent Fasting in combinatie met EGCG, chlorofyl & L-theanine en wat er allemaal in je lichaam gebeurt als je vast.

BEKIJK HET EERSTE FILMPJE GRATIS

START DIRECT - €40,00
Siebe Hannosset / Intermittent Living Cursus

INTERMITTENT LIVING CURSUS

Breng je Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle naar de next level met deze cursus waarbij Intermittent Living Expert Siebe Hannosset je kennis laat maken met de Intermittent Living levensstijl. Wat komt er aan bod? Bioritme, beweging, voeding, ademhaling, kou, warmte, drinken, het belang van routines en het onderbewustzijn.

BEKIJK HET EERSTE FILMPJE GRATIS

START DIRECT - €47,50
Pieter Loridon - Matcha cursus

MATCHA CURSUS

Leer alles wat je moet weten over matcha tijdens deze cursus. Pieter Loridon neemt je mee naar Japan waar de oorsprong van matcha te vinden is, hij vertelt je alles over het groene goud en leert jou de perfecte matcha te whisken.

BEKIJK HET EERSTE FILMPJE GRATIS

START DIRECT - €7,50
 

ONLINE WORKSHOP

Pieter Loridon Way Of Life - Intermittent fasting matchapolitan lifesyle cursus

DE BEWUSTWORDING VAN DE VROUWELIJKE CYCLUS

Het is gedaan met de bekende menstruatieklachten; zoals hoofdpijn, buikkrampen, acne en cravings. Voel je energiek en goed gedurende alle fasen van de cyclus met alle tools die je krijgt aangereikt tijdens deze online workshop.

We gaan in kaart brengen in welke fase van de cyclus jij zit, verder vertelt Hormoon Expert Josephine Meyer waarom het zo belangrijk is om bewustwording te creëren rondom de vrouwelijke cyclus en gaan we op zoek naar de oorzaak van veel hormonale klachten.

- WOMEN ONLY -

COMING SOON
Pieter Loridon Way Of Life - Intermittent fasting matchapolitan lifesyle cursus

4-WEEKS PROGRAMMA 'IN SYNERGIE MET JE CYCLUS'

Tijdens het 4-weekse programma neemt Hormoon Expert Josephine Meyer jou per week mee in één specifieke fase. Hierbij gaat ze dieper in wat je het beste kunt doen als het op voeding en workouts aankomt of juist beter kunt laten. Natuurlijk wordt ook het topic Intermittent Fasting besproken en vertelt ze over welke nutritions belangrijk zijn om je hormonen te boosten, hoe het over het algemeen met jouw mental state gesteld is per fase als je hormonaal in balans bent - want ook dit wisselt per fase tijdens je cyclus - van relaties tot het zakelijke aspect.

Met bruikbare tools en tips kun jij direct aan de slag om hormonaal in balans te komen en de verschillende fasen te integreren in jouw cyclus!

- WOMEN ONLY -

Start dinsdag 23 april 2024 - 19.00 uur

MELD JE DIRECT AAN - €60,00
 

COMBI DEALS CURSUSSEN

Siebe Hannosset / Intermittent Living Cursus

INTERMITTENT LIVING MATCHAPOLITAN LIFESTYLE + INTERMITTENT LIVING CURSUS

Wil jij de Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle én Intermittent Living gaan implementeren in je leven? Deze 2 cursussen geven je alle handvatten om te starten met een gezonde levensstijl, om zo de beste versie van jezelf te worden.

Met deze combi deal krijg je in totaal 34 enorm leerrijke afleveringen over de weg naar een gezond leven op alle vlakken. Pieter Loridon en Intermittent Living Expert Siebe Hannosset delen met veel enthousiasme hun kennis en know-how.

 

START DIRECT - €82,50
Pieter Loridon Way Of Life - Intermittent fasting matchapolitan lifesyle cursus

INTERMITTENT FASTING
MATCHAPOLITAN LIFESTYLE + MATCHA CURSUS

Ben jij benieuwd hoe Pieter Loridon 20 kilo gewicht verloor en weer controle kreeg over zijn gezondheid? Hij neemt jullie tijdens deze 2 cursussen mee in zijn WAY OF LIFE. 
Pieter Loridon leert je alle basic over Intermittent Fasting, hij vertelt uitgebreid waarom de IFML lifestyle een life changer is én daar komt de Matcha Cursus dan om de hoek kijken.

Met deze combi deal krijg je in totaal 27 - life changing - afleveringen. Je leert in één keer alles over dé levensstijl van Pieter Loridon waarmee hij terug de beste, gezondste en scherpste versie van zichzelf is geworden!

 

START DIRECT - €45,00
 

GRATIS CURSUSSEN

Tom Pietermaat - Angstaanvallen

ANGSTAANVALLEN CURSUS

Profvoetballer Tom Pietermaat deelt zijn ervaringen over angstaanvallen. Hij laat je kennismaken met 'het aapje', wat angstaanvallen precies zijn en hij geeft je handvatten om stappen te maken naar een leven zonder angst- en paniekaanvallen.

START DIRECT (GRATIS)
Eline Flux - Alles over Ayurveda cursus

AYURVEDA CURSUS

Onze Ayurveda specialist Eline Flux vertelt alles over deze traditionele geneeswijze, wat dosha's zijn en welke dosha bij jou past. Ook is er ieder seizoen een video over de lente, zomer, herfst of winter welke je kunt bekijken, waarbij Eline vertelt hoe je in balans blijft gedurende deze periode.

START DIRECT (GRATIS)
 

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Way Of Life - Instagram post
Way Of Life - Instagram post
Way Of Life - Instagram post
GA NAAR INSTAGRAM