INTERMITTENT FASTING MATCHAPOLITAN LIFESTYLE CURSUS


BECOME THE BEST VERSION OF YOURSELF!


What's in it for me?

  • 18 afleveringen waar Pieter Loridon samen met Intermittent Living Coach Thomas Vyncke alle basics van de Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle uitlegt, maar ook wordt er dieper ingegaan op wat er in je lichaam gebeurt als je vast.
  • Topics: stress, sporten, slapen in combinatie met Intermittent Fasting komen aan bod tijdens deze cursus.
  • Blijvende gedragsverandering met Intermittent Fasting.
  • Tips, reviews van échte klanten en veelgestelde vragen.

 

Je hebt 90 dagen onbeperkt toegang tot de cursus.

© WAY OF LIFE
De inhoud van deze cursus is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Het is niet toegestaan ​​om de cursus te vermenigvuldigen of te verspreiden.

Checkout Service provided by Linktopay.eu

Maxime
@running_maxime

Anderhalf jaar geleden gestart met Intermittent Fasting. Ik heb hierbij m'n hele levensstijl aangepast. 28kg afgevallen en vandaag de dag loop ik nuchter marathons met een behoorlijk mooie tijd. Het besef hoe verkeerd de meeste mensen bezig zijn, maar het niet willen zien. Dankzij Pieter en Lex is mijn hele leven in positieve zin veranderd. Ik heb nog meer zin in het leven, elke dag fit opstaan en zowel mentaal als fysiek zo sterk staan. Merci!

Sarah
@sarachbestrong

IFML, mijn ontbrekend puzzelstukje. Na jaren van onsuccesvol te diëten en te springen van de ene ontsteking op de andere is IFML mijn eyeopener geweest. Het geeft mij enorme focus en tonnen energie met als resultaat -19kg! Zo werk ik elke dag aan een gelukkigere, mentaal sterkere en betere versie van mezelf.

Jill
@jillstabel

Elke ochtend een heerlijke shot matcha... het geeft me meer energie, focus en zin om de dag op een positieve manier te starten. In combinatie met vasten is dit voor mij een zalig gevoel. Niets te hoeven weigeren, enkel rekening houden met je vasturen. Op een bewuste manier gezonder leven, verlost van alle ontstekingen en ongemakken, I love it. My life, my way... everyday of my life! Thanks Pieter en Cafe Couture crew.