DE SHAKTI MAT; GAIN STRENGTH WITH PAIN

DE SHAKTI SPIJKERMAT; IS PIJN FIJN?

Mar 19, 2024

Spijkermatten, een ogenschijnlijk middeleeuws martelwerktuig, hebben een moderne transformatie ondergaan en een waanzinnige tool om te gebruiken voor een moment van ontspanning of juist om in te zetten voor zelfzorg. Wat maakt deze schijnbaar pijnlijke ervaring zo aantrekkelijk? Laten we duiken in de wereld van spijkermatten en ontdekken waarom steeds meer mensen kiezen voor deze prikkelende wellness-ervaring.

De voordelen:
1. Stressverlichting: spijkermatten staan bekend om hun vermogen om stress te verminderen. De talloze kleine punten op de mat stimuleren acupressuurpunten op je rug, wat kan helpen bij het verminderen van spanning en het vrijgeven van endorfines, je lichaamseigen feel-good hormonen.

2. Een betere nachtrust: voor velen is een goede nachtrust een zeldzaam goed geworden. Spijkermatten kunnen hierbij helpen door ontspanning te bevorderen, de bloedcirculatie te verbeteren en het vrijkomen van melatonine te stimuleren, wat essentieel is voor een gezond slaappatroon.

3. Bevordering van bloedcirculatie: liggend op de Shakti naalden worden honderden acupunctuurpunten geactiveerd om de bloedsomloop te bevorderen, spanningen los te laten en de energie die in je stroomt op natuurlijke wijze te herstellen.

4. Op maat gemaakte pijnverlichting: of je nu last hebt van rugpijn, nekpijn of spierspanning, spijkermatten kunnen gericht op bepaalde gebieden worden gebruikt voor doelgerichte pijnverlichting. Het is als een gepersonaliseerde massage in de comfort van je eigen huis.

5. Mindfulness: terwijl je op de mat ligt, dwingt de scherpe sensatie je om in het moment te zijn, je ademhaling te reguleren en je geest te kalmeren. Het kan een effectieve manier zijn om mindfulness te beoefenen en te ontsnappen aan de alledaagse hectiek.

Spijkermatten hebben de transformatie ondergaan van een potentieel angstaanjagend concept naar een must-have item voor zelfzorg. Of je nu op zoek bent naar stressverlichting, betere slaap of pijnverlichting, deze "pijnlijke pleziermakers" hebben bewezen meer te zijn dan een stekelige gimmick. Durf jij de prikkelende wereld van spijkermatten te verkennen?

Hoe gebruik je de Shakti mat?
De meest populaire manier om de Shakti Mat te gebruiken is liggend. Zorg ervoor dat je nek, schouders en rug in contact zijn met de naalden. Andere gebieden zijn de achterkant van je benen en je voeten, voor de moedigsten onder ons.

  • Begin met een ruimte waar je ongestoord kunt liggen. De vloer is ideaal, en anders zorgt de zachtheid van je bed voor optimaal contact.
  • Ga langzaam liggen om je gewicht gelijkmatig te verdelen. Haal dan diep adem, adem uit en laat de naalden hun werk doen.
  • Na 5-10 minuten verandert de tinteling in een zachte warmte die een meditatieve ervaring met zich meebrengt. Stel een timer in voor wanneer de echte wereld je weer nodig heeft, of luister naar de ontspannende audio in de gratis Shakti Shala app.


Ben je geïnteresseerd in het aankopen van een Shakti Acupressuur mat? Deze zijn b
eschikbaar bij 2BULTRA te Eeklo waar je ook direct advies krijgt.

Via www.2BULTRA.be kun je ook op de hoogte blijven om deel te nemen aan een ACUPRESSUUR MASTERCLASS en de kracht van de spijkermat direct te ervaren.

Met de BREATH BREAK leer je verschillende technieken om je adem als het middel te gebruiken om te focussen en te ont-stressen. Een mooie tool om toe te voegen aan het gamma ter persoonlijke ontwikkeling.

Meld je hier direct aan!

(Nu voor slechts 39,- euro ipv 99,- euro).

 

SCHRIJF JE IN!


Ontvang als eerste e-mails over nieuwe (gratis) cursussen, blogs en activiteiten.

Don't you worry about receiving too many e-mails, we don't like to spam you!