ANGSTAANVALLEN

VOLG DE CURSUS GRATIS!

 

Welke topics kun je verwachten?

 • 10 krachtige afleveringen waar profvoetballer en ervaringsdeskundige Tom Pietermaat je alles vertelt over angst- en paniekaanvallen.
 • Welke onderwerpen komen er aan bod?
  - Het aapje als je beste vriend.
  - Wat zijn angst- en paniekaanvallen?
  - Hoe ontstaan ze?
  - Hoe herken je een angst-/paniekaanval?
  - Wat kun je het beste doen als je een angst-/paniekaanval hebt?
  - De weg naar een leven zonder angst- en paniekaanvallen (mind - body - soul).
  - Angst- en paniekaanvallen & Intermittent Fasting Matchapolitan Lifestyle.
 • Uitgebreide bronnen & inspiratie.
 • Ook verkrijgbaar in pdf-bestand.

 

DISCLAIMER
Tom Pietermaat is ervaringsdeskundige en géén officiële arts noch psycholoog. Deze online cursus is dan ook opgesteld vanuit eigen ervaringen en wij pretenderen niet dat dit voor iedereen de weg is naar een leven zonder angst- en paniekaanvallen. Mocht je angst- en paniekaanvallen ervaren, zoek dan deskundige hulp.

 

© WAY OF LIFE
De inhoud van de cursus is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Het is niet toegestaan om de cursus te vermenigvuldigen of te verspreiden.

Testimonials

Ik heb de hele cursus beluisterd tijdens het wandelen. Als ervaringsdeskundige heel herkenbaar. Mooi dat dit in alle kwetsbaarheid naar buiten wordt gebracht. Super hoe het wordt bekeken vanuit de driehoek - lichaam, geest en ziel. Ik zou hier uren over willen praten. Een hele fijne aanrader nog en voor mij een life changer tijdens mijn grootste momenten van angst, is hartcoherentie. Via de ademhaling je lichaam weer tot rust brengen. Resetten. Heel meetbaar, heel zichtbaar en iets wat je altijd bij je hebt - je adem. Succes iedereen die kampt met angst en dank je wel om dit onder de aandacht te brengen, Pieter Loridon en Tom Pietermaat.

Sarah

Een gratis online cursus waar iedereen wat van kan leren, ook mensen zonder angst- en paniekaanvallen. Ik geloof wel degelijk dat iedereen een aapje op zijn/haar schouder heeft en hoeveel laat jij die beslissingen nemen in het dagelijkse leven? Tom is daarbij echt een topper, die alles duidelijk uitlegt en waar we veel van kunnen leren.

Josephine

Gratis

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit?

Aanmelden